Ingredients
- Una coliflor
- Una ceba, dos dents d'all
- 4 o 5 tomàquets ratllats
- Espècies: mostassa en gra, comí, cúrcuma, curry.
- Salsa de soja
- Sal i pebre.
- Arròs basmati
Procediment
En una olla gran hi poseu una mica d'oli d'oliva i hi afegiu els grans de mostassa. Quan comencin a saltar, hi incorporeu la ceba trossejada i l'all ben picat. Remeneu un parell de minuts i hi afegiu els rams de coliflor, el tomàquet ratllat, les espècies, sal i pebre.
Afegiu aigua, un rajolí de salsa de soja i deixeu bullir uns 20 minuts.
Si voleu, podeu espessir el líquid amb una cullerada de farina de moresc dissolta en aigua freda. Podeu decorar amb julivert trinxat.
Serviu ben calent acompanyat d'arròs basmati cuit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada