30 de nov. 2013

Seitan amb xampinyons i espinacs (V)

Aquesta recepta està basada en la recepta "Seitán salteado con champiñones y espinacas" del llibre Veganomicón. El libro definitivo de cocina vegana", un llibre que m'he comprat fa poquets dies i que és una meravella. He adaptat la recepta als ingredients que tenia a l'abast i he fet alguns canvis, així és que és una versió "vegcuina"

Ingredients:
  • Un paquet de seitan tallat en trossos no molt grans
  • 1 ceba petita tallada
  • 200 g de xampinyons laminats
  • 3 dents d'all picats
  • 1 culleradeta de farigola seca
  • 1 culleradeta d'alfàbrega fresca
  • Sal, oli i pebre negre
  • vi blanc (o cava) i / o brou vegetal
  • 400 g d'espinacs frescos nets i trossejats
Preparació:

Es sofregeix el seitan, en una cassola o una paella antiadherent, uns 2 minuts. S'afegeix la ceba i es cou durant uns 5 minuts fins que s'estovi. S'afegeixen els xampinyons, l'all, la farigola, l'alfàbrega, la sal i el pebre. Es salta tot durant 8 minuts i es tapa la cassola. Foc mig. Es va remenant de tant en tant. S'afegeix el vi / cava i el brou. Finalment, s'incorporen els espinacs poc a poc i es van barrejant bé amb els altres ingredients. Es cuinen durant 5 minuts.








2 comentaris:

  1. M'agradaria enviar aquesta proposta a un amic en un missatge de correu electrònic. Si poguéssis afegir la opció seria fantàstic. Moltes gràcies!!!

    ResponElimina
  2. FET! Gràcies pel suggeriment :-)
    Veig que al fer ús del gadget només s'envia l'enllaç. No sé si hi ha l'opció d'enviar en el cos del missatge tot el contingut de l'entrada. Ho haig d'investigar...

    ResponElimina