28 de nov. 2013

Magdalenes integrals de gerds (V)

Ingredients:
  • 1 iogurt de soja
  • 1 got de llet de soja
  • 2 gots de sucre integral
  • 3 gots de farina integral (si poseu la marca Bizcochona ja porta llevat)
  • 1/2 got d'oli d'oliva
  • Pell de llimona ratllada
  • Canyella
  • Gerds (uns 3 per magdalena)
Preparació:

1. Batre amb varetes la llet de soja amb el iogurt i el sucre fins que faci escuma.
2. Afegir l'oli, la canyella i la pell de llimona. Batre una mica més.
3. Afegir la farina integral i remenar amb compte.
4. Deixar unes hores a la nevera.
5. Precalentar el forn a 250 ºC uns 15 minuts.
6. Omplir els motllos de les magdalenes i afegir els gerds. Posar una mica de sucre per damunt.
7. Enfornar les magdalenes. Baixar el forn a 210 ºC. Deixar 20 minuts.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada