30 de nov. 2013

Espinacs amb tomàquets (V)

Aquesta recepta és la versió mediterrània d'una proposta del llibre "Veganomicón": "Espinacas y tomates rehogados". És una adaptació "vegcuina".

Ingredients:
  • 6 grapats d'espinacs nets i trossejats
  • 1 ceba petita finament tallada
  • 3 dents d'all picats
  • sal i oli d'oliva
  • 2 tomàquets pera trossejats en daus.
Preparació:

Es sofregeix la ceba en una paella amb una mica d'oli durant uns 2 minuts. S'afegeix l'all i la sal. S'ofeguen els ingredients uns 30 segons. S'incorporen els daus de tomàquet i es salten fins que comencen a desprendre aigua; tardaran durant uns 2 minuts. S'afegeixen els espinacs i es deixen al foc una mica més fins que estigui tot cuit. Si cal, s'afegeix una mica d'aigua.
Jo l'he servit amb arròs basmati.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada