31 d’oct. 2013

Llenties amb moniato i castanyes (V)

Aquests dies hi ha moniatos i castanyes per tot arreu. Si els afegiu a unes llenties, us quedarà un plat deliciós i de temporada.

Ingredients
  • 1 moniato
  • 1 grapat de castanyes pelades i trossejades
  • Llenties (millor si les heu deixat en remull unes hores abans)
  • 1 ceba
  • Tomàquet triturat o ratllat
  • 1 fulla de llorer
  • Sal i pebre
Preparació

En una cassola, prepareu un sofregit amb la ceba i el tomàquet. Afegiu els moniatos, les castanyes i les llenties i cobriu-ho tot amb brou vegetal o amb aigua (avui tenia puré de moniato i carabassó d'ahir, així és que l'he afegit a les llenties i encara han quedat més gustoses). Afegiu el llorer, ajusteu de sal i pebre i deixeu coure amb la cassola tapada uns 15-20 minuts. Serviu ben calent.


2 comentaris:

  1. la setmana passada en un curs vaig aprendre que és convenient que les llegums les bullim amb una mica d'alga, així les digerim millor
    no he cuinat mai cap llegum amb castanyes, deu estar la mar de bo!

    ResponElimina
  2. Gràcies per comentar, Marta :-)
    Aquest plat està boníssim! Quan tinc algues, també en poso. Diuen que digerim millor els llegums, jo també ho havia llegit. Aquesta vegada no en tenia :'-(

    ResponElimina