16 d’abr. 2013

Wok de tofu i verdures (V)

Una proposta de menjar ràpid: només cal tenir un wok i alguns dels següents ingredients (o altres, depèn dels gustos de cadascú):
  • Un bloc de tofu natural
  • Ceba, carbassó i pebrot
  • Oli d'oliva, oli de sèsam i tamari
Es tallen les verdures a trossos i el tofu a cubs. Es posen les verdures al wok, amb l'oli d'oliva calent i es deixen daurar una mica. S'afegeix el tofu i es remena bé fins que el tofu també es torri una mica. S'afegeix un rajolí d'oli de sèsam i un altre de tamari (o salsa de soja). Es serveix ben calent.

4 comentaris:

  1. Deliciós!! m'encanten els woks. Saluts

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies per aquestes receptes que tenen tan bona pinta, ara ja et trobàvem a faltar, doncs feia molt que no sabien res, desitjo que continuis enviant aquestes receptes tan especials i alhora fàcils de fer, una abraçada. maite

    ResponElimina
  3. Gràcies Maite! he tornat a estar un munt de temps sense actualitzar però avui hi he tornat :-)
    Una abraçada,
    Núria

    ResponElimina