3 de gen. 2012

Puré de carbassa (V)

L'Albert i la Pilar ens van portar aquestes magnífiques carbasses del seu hort. Gràcies!!!!!!!!!!!!!!


Avui hem obert una i he preparat un puré de carbassa per sopar. És molt fàcil de fer i ve molt de gust aquests dies de fred.

Ingredients
  • 1 carbassa
  • 1 porro
  • 1 patata
  • Oli, sal, pebre, nou moscada

Preparació
Primer de tot cal disposar d'una estona per pelar la carbassa amb molta cura. Amb una mica de pràctica resulta més fàcil del que sembla. També cal tallar a trossos petits el porro i la patata.
Es prepara una olla amb una mica d'oli al fons i es sofregeix lleugerament el porro. Després s'afegeix la patata, la carbassa i aigua o brou vegetal. Es porta a ebullició suau durant uns 10-15 minuts. Quan estigui tot cuit es retira del foc i es tritura amb la batedora.
Si el puré queda massa espès es pot afegir més aigua o brou. S'ajusta de sal i pebre i s'afegeix una mica de nou moscada.
Es remena tot bé i es serveix ben calent. Es pot guarnir el plat amb una mica de julivert.


1 comentari:

  1. k delicia..sólo hay que ver la pinta que tienen esas calabazas...encontré tu blog casualmente y, pese a tener que traducirle, me está encantando...

    Con tu permiso me quedo como seguidora y fisgando un poquito..

    Muaks
    Carmen
    www.dietamediterraneasana.blogspot.com

    ResponElimina